KURS GERONTO MANIKIR&PEDIKIR Istaknut

Kategorija: Aktuelno

 

KURS - GERONTO MANIKIR & PEDIKIR

Tehnike obrade i sečenje gerontoloških noktiju sa specijalnim alatima namenjen geronto-negovateljicama i geronto domaćicama. Sertifikat se izdaje na srpskom jeziku i po želji prevodi na engleski i nemački jezik.

Podatci o izdatim sertifikatima su prijavljeni u Centralnom Registru RS poverljivih podataka i čuvaju se 10 godina.

 

PREGLED TRENUTNE SITUACIJE

Iz prikupljenih i evidentiranih podataka GERONTOLOŠKIH CENTARA SRBIJE zaključujemo da se usluga sečenje noktiju obavlja običnim makaze sa kojima se ne može adekvatno nokat iseći ali se sa velikim procentom verovatnoće može nokat povrediti.

Gerontoloski-mala

 

CILJ

­

  • Da se iz upotrebe sečenja gerontoloških noktiju izbace OBIČNE MAKAZE.
  • Da se u upotrebu uvedu SPECIJALIZOVANI-NAMENSKI ALATI sa kojima se usluga sečenja gerontoloških noktiju može na adekvatan i human način obaviti.
  • Da se kroz PROGRAM EDUKACIJE gerento-negovateljice i gerento -domaćice obuče kako, na koji način i kada da upotrebe najadekvatniji alat da bi se u praksi postigli najbolji rezultati.
  • Da se SERTIFIKATI prevede na engleski i nemački jezik i upotrebljavaju u EU i šire izvan Evrope.

 

OPRAVDANOST

Upotreba specijalizovanih tj. profesionalnih alata za sečenje noktiju ne može se primeniti bez adekvatne manikir i pedikir obuke.

 

ODRŽIVOST

Kurs se odvija po segmentima. Polaznice kursa će se parcijalno osposobljavaju za samostalni rad i u toku obuke pružati usluge iz apsolviranog segmenta edukacije. Sa završenim kursom i dobijenim sertifikatom polaznice su osposobljene da sa alatima koji su im na raspolaganju samostalno rade na zadovoljstvo gerontoloških korisnika.

 

CILJNE GRUPE

Kurs je namenjen geronto-negovatejlicama i geronto-domaćicama koje već obavljaju ovu delatnost a i svim zainteresovanim za ovu delatnost koji nameravaju da se uključe u poslove geronto-nege.

 

REZULTATI

Nemerljivi rezultati-Geronto-negovateljice-domaćice će na adekvatan način sa specijalnim alatima obavljati predviđene tretmane iz opisa posla, korisnicima usluga će se podići kvalitet života a društvenoj zajednici civilizaciski nivo.

Merljivi rezultati -su u broju geronto-negovateljica- domaćica koje su prošle obuku i stekle znanje i veštinu kako da sa namenskim alatima pruže stručan i human tretman.

 

REALIZACIJA

U prostorijama u Beogradu Ul. Durmitorska 14,na Savskom Vencu – Lična donacija

Sa opremom za edukaciju manikira i pedikira -Donacija firme Gordina d.o.o.

Sa razrađenom metodom za vođenje obuke preuzete od firme Gordina d.o.o.koja se uspešno bavila ovim poslom šest godina i sa preko 700 obučenih polaznika.

Sa obrazovanjim i iskusnim- edukator, kordinator i supervizor.

 

DINAMIKA

Kurs je raspoređen u 8 termina. Predviđen je da se realizuje za 8-10 dana, sa obaveznim prisustvom na 8 edukativnih termina. Sa slobodnim vežbanjem van edukativnog centra 8 termina.

Kurs predviđa rad sa svakim polaznikom u malim grupama od 4-6 polaznika sa vremenskim trajanjem od 2,30h-3h po jednom terminu.

Svaki učesnik praktični deo vežba na modelu uz nadzor edukatora.

Učesnici kursa u toku dana mogu birati 3 termina

od 9h-do 12h- od 12h-do15h od 15h-do 18h

Kursevi se održavaju svakog radnog dana osim subote i nedelje.

Subota i nedjelja su dani samostalnog kućnog vežbanja.

Optimalni broj broj učesnika na kursu za 30 dana je 14-16.

Trajanje kursa se vremenski može skratiti

prisustvom u toku jednog dana na 2 termina.

Gerontoloski-centar-edukacija-mala

Pročitano 1021 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 23 novembar 2015 09:06

Prijavite se na Newsletter

Ukoliko želite da budete informisani o svim dogadjajima i da dobijate informacije o novim artiklima kao i o onima koji su na akciji, prijavite se na servis Newsletter. Ukoliko to budete hteli možete se odjaviti sa sistema u svakom trenutku.